Jumaat, 4 Januari 2019

Special gift from MUA

Assalamualaikum. Rabia pergi butik kak LJ tadi.
Tapi tak dapat jumpa kak Yana. Kak Yana ada dekat butik pada petang ni. 

Ya Allah terima kasih banyak- banyak kak.



Bukak-bukak dapat brush Makeup . Dahlah rabia suka sangat dengan brush makeup. 



Sambil-sambil collect hadiah. Rabia beli chocolate cake RM 10 je .

U all boleh add facebook kak Yana ye.

Ok lah Rabia nak sambung makan chocolate cake ni.

Separuh dah nak habis cake ni.

Ni hah brush makeup kak Yana bagi. Lama dah Rabia tengok dekat Google ni.



Tak sangka dapat brush Makeup yang lawa ni. Alahai sayang nak pakai hehehe. Lawa sangat. Dahlah warna pink pulak tu.

My favourite colour pink . Belum bukak lagi plastik brush tu.

Alhamdulillah rezeki di tahun baru. Boleh lah Makeup lepas ni. 

Thank you again sis Yana. Semoga kak Yana dimurahkan rezeki selalu dan berjaya dunia akhirat . 

Semoga kak yana jugak berjaya dalam dunia makeup artis and butik ya. 

Kalau boleh hari-hari rabia nak singgah ke boutique akak.hehehe.

19 ulasan:

  1. Alhamdulillah, tahniah rabia

    BalasPadam
  2. Makin cantikla Rabia lepasni..

    BalasPadam
  3. Bestnya dapat brush makeup tuu. Hehe. Singgah balas kunjungan :)

    BalasPadam
  4. Bestnya dapat hadiah brush mekap .Kaler pink plak tu .Favourite kaler akak jugak ni

    BalasPadam
  5. Cantiknya berus makeup tu rabia.

    BalasPadam
  6. Rabia yang baik hati dan selalu support bisnes orang lain. Alhamdulillah u deserve it. Kak D sentiasa doakan adik Rabia dilimpahkan rezeki, berjaya dalam segala bidang yang diceburi & semoga menjadi blogger yang berjaya. kongsikan lebih banyak kebaikan bukan hanya untuk di dunia tapi juga sebagai saham akhirat kita nanti. 2019 ni semoga kita menjadi lebih baik dari sebelumnya.

    Panjang pulak kak D komen. tumpang happy dgn hadiah yg Rabia terima sebab tahu Rabia memang suka berus make up. hehehee.. All the best my dear

    BalasPadam
  7. Alhamdulilah, best tu Rabia.. Lawa sungguh

    BalasPadam
  8. alhamdulillah tahniah. banyak tu rezeki dapat. hehehehe ^_^

    BalasPadam
  9. yang suka mekap memang suka brushes cemni =D

    BalasPadam
  10. Murah rezeki sbb selalu dpt hadiah...

    BalasPadam
  11. kita pun tgh cari brush mekap ni. hahaha. lawa pula tengok brush tu. mcm nak cari unicorn pnya

    BalasPadam
  12. akak baru beli 1 set berus dgn member.
    lom berpakai lagi, rabia.
    tak brape pandai.
    beli sebab nak guna utk foundation.
    agar lebih flawless gitu :)

    BalasPadam