Rabu, 30 Januari 2019

Yuyu zulaikha komen entry blog rabia

Assalamualaikum..Lama nya tak update blog.Rindu pula nak update blog.

Hari ini rabia ada masa free.So rabia update lah blog.. Hari tu rabia terbaca komen daripada blogger famous dekat my blog tau.

Terkejut juga lah rabia. Blogger famous mari singgah blog rabia dan komen my entry pasal 7 years challenge tu.



Thank you kak yuyu sudi singgah blog rabia dan komen my entry

Terharu sangat apabila rabia melihat kak yuyu komen entry rabia.
Happy sangat-sangat hehe.. Siapa tak happy kan? Blogger famous datang menyinggah blog kita ni.

Alhamdulillah ada juga yang sudi melawat blog rabia ni. Sorry lah penulisan blog rabia ni tak berapa gempak macam blog orang lain.

Hati ini begitu teruja ni. Alahai thank you sekali lagi kak yuyu. 

Memang rabia adore sangat kak yuyu ni. Dulu kan,rabia selalu beli majalah yuyu tau.

Siap kumpul semua majalah yang ada cover kak yuyu.

Cik epal pun ada komen entry blog Rabia juga. Nantikan entry yang terbaru ya.


9 Comments:

  1. Bestnya bila blogger femes singgah dan komen

    BalasPadam
  2. wahhh.. terbaek.. blog ejulz tak pernah dia komen. hehehe

    Terima kasih sebab menjadi top komentor blog ejulz JAN 2019..
    https://ejulz.blogspot.com/2019/01/senarai-pengomen-tegar-jan-2019.html

    BalasPadam
  3. wah..yuyu zulaikha tu..tahniah

    BalasPadam
  4. Feeling tu rasa love kan bila org yg femes komen

    BalasPadam