Cuci gambar raya

Assalamualaikum hai u all. Hari ini Rabia pergi ambik gambar yang telah dicuci . Nak beli album pula.


Ni lah hasil cuci gambar nya :





With blogger Fatin Diana 

60 keping gambar Rabia cuci tau . Cantik tak gambar tu? At least ada gambar dengan kak Fatin Diana. 

Rabia guna duit Raya untuk cuci gambar ni. Nak tengok lagi ke gambar apa lagi Rabia cuci ?


Ini gambar selfie Rabia. Hehe. Tak habis-habis dengan gambar selfie nya tu.

Sekarang ni nak cari album pula. Pergi mydin mall, album ada tapi tak berkenang di hati pulak.

Cukuplah 2 gambar ni Rabia pamerkan di dalam blog. Selain gambar tu,gambar Raya pun ada.

Next year cuci gambar Raya untuk tahun 2020. 




Album baru beli



Album baru 

Tak banyak album dah sekarang. Maybe sebab ramai yang tak cuci gambar dah. Sekarang ramai yang guna photo book kan . Photo book gambar nya besar . 

Lepas ni kena download aplikasi pixajoy lah . 




Catat Ulasan

15 Ulasan

  1. bila rabia nak brgambar ngn akak plk..hihi

    BalasPadam
  2. Dah lama x pi cuci gambar sbb mahal rasanya. Cukuplah simpan dlm cloud storage utk tatapan anak cucu..

    BalasPadam
  3. Dah lama tak cuci gambo..huhu...
    Nanti nak gak laa

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..

    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    BalasPadam
  5. lama betul tak buat kerja2 mencuci gambar ni hehehe

    BalasPadam
  6. Sama color tudung pink tu
    Mrs. A kalau gambar hari raya suka jugak cuci sebab ada gambar dengan mak dan parents in-law kalu dalam phone mereka tak boleh nak ulang tengok. Pernah jugak la Abah mertua Mrs. A tanya gambar dah cuci lum hehehe...

    BalasPadam
  7. Rajin rabia cuci gambar. Boleh jd kenang2an kan.

    BalasPadam
  8. Jarang cuci gmbar dah. Huhu. Comel gmbar.

    BalasPadam
  9. Wahhh..banyak betul gambar yg dicucinya.. Cantik

    BalasPadam
  10. Cici suka print gambar sampai sekarang. bersepah sikit lah sebab belum beli album lagi hehe. Photobook pun suka jugak.

    bukan apa , sayang nanti kalau gambar gambar tu hilang. semua kenangan kan

    https://mumblingcici.blogspot.com/2019/07/lulu-hypermarket-kini-dibuka-di-1.html

    BalasPadam
  11. waahh suka Rabia cuci gambar kan?

    BalasPadam
  12. akak lom ada masa nak select gambar.
    memang nak cuci jugak rabia.
    then letak kat ruang tamu.
    keluarga dtg, boleh tgk gambar, kan :)
    kalau simpan aje softcopy, camne nak tgk.

    BalasPadam
  13. tq rabia siap cuci gambar kite bdua

    BalasPadam