Selasa, 23 Julai 2019

Dapat nasi kerabu mhi free

Assalamualaikum semua

Alhamdulillah hari ini rezeki Rabia dapat makan nasi kerabu mhi secara percuma.

Tokey nasi kerabu COD nasi kerabu ke rumah Rabia tadi.





TQ awk bagi free 

Nasi kerabu yg Rabia promote ni lah. Taukey bagi free je ke saya.

Alhamdulillah dijamin sedap. Meh pakat pergi makan dekat kedai dia.

Kalau boleh setiap hari nak makan Nasi kerabu dia. Heheh. Sebab sedap. Kalau sedap memang repeat order juga lah.

Saya doakan semoga awak dimurahkan rezeki dalam business ya. Hehe . 

5 ulasan:

  1. sedap tu nampaknya. pasti rabia akan beli lagi...

    BalasPadam
  2. Senang sekarang semua di hujung jari, makanan boleh terus COD..

    BalasPadam
  3. dapnya rabiaaaa nakk la jugak.. senang COD.. sekarang ni

    BalasPadam
  4. kak fatin tak pernah makan nasi kerabu T_T

    BalasPadam
  5. Sedapnya.. mama.suka Nasi kerabu

    BalasPadam