Rabu, 10 Julai 2019

Presentation and teaching

Assalamualaikum semua. Petang kelmarin Rabia dan juga group presentation Rabia iaitu yang bernama Jie. Kitaorang sama-sama presentation lesson plan dan juga mengajar.









Hi everyone, How are you ? Today i want teach you about words alphabet stick.

Sebelum mengajar,Rabia tunjukkan macam mana cara nak buat words alphabet using stick .

Sebelum tu,bahan-bahan itu Rabia buat dulu di rumah. Dan bawak bahan-bahan itu ke kelas.

Bahan-bahan nya seperti :

Gam

Kertas warna

Gunting

Batang ice cream



Terima kasih kawan-kawan ku sebab sudi berlakon jadi student .

Exam is coming soon. Doakan semoga Rabia berjaya ya .

Tak sabar nak mengajar dekat tadika nanti.




9 ulasan:

  1. Semoga menjadi guru yang cemerlang nanti

    BalasPadam
  2. good luck, rabia.
    menarik sgt course rabia ni.
    boleh buat duit. buka taska & tadika.
    buat modul pendidikan anak-anak. boleh jual.
    sharing.
    terbaik la.

    BalasPadam
  3. jadi cikgu yg baik2 tau... ajar adik2 comey tu... sis yakin Rabia boleh!!

    BalasPadam
  4. oooo benda ni senang je nak buat tu

    BalasPadam
  5. Good luck and all the best.

    BalasPadam