Ahad, 21 Julai 2019

Rasa nak bagi hadiah lagi lah

Assalamualaikum semua..

Esok nak exam dah,sekarang Rabia rehat sekejap. Nak release tension . Hehe

Rabia rasa kan nak bagi hadiah pula dekat seseorang. Rabia dah cuci gambar untuk kawan rabia,madam khyra.

Kak Yana pun Rabia dah bagi hadiah dah kan. Heheh .
Rabia rasa macam happy bagi hadiah dekat orang ni.


Welcome 💕

Rabia rasa happy lah kalau bagi hadiah dekat orang ni. Walaupun hadiahnya sekadar cuci gambar je.

Siapa nak hadiah lagi ni? Heheh. Rabia nak jugak hadiah dari u all. Hadiah birthday Rabia nanti. 

Sebab tu lah Rabia selalu dimurahkan rezeki . Selalu menang contest . 

Ada dah hadiah untuk kawan Rabia ni. Tapi dia tak mari rumah Rabia lagi ni. 

Hadiah untuk cousin Rabia pun ada juga. Tu pun cuci gambar selfie . 

7 ulasan:

  1. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki.

    BalasPadam
  2. bagus selalu berkongsi rezeki. salah satu tips dimurahkan rezeki yang luas.

    BalasPadam
  3. bgus rabis ni..bila nak bg hadiah kat cik nor plk..:)

    BalasPadam
  4. moga diperluaskan lagi rezeki Rabia. sebab rezeki ni bukan sekadar wang ringgit dan barangan je kan. kesihatan, iman dan ketenangan pun salah satu bentuk rezeki :)

    BalasPadam