Duta svs

Assalamualaikum hai u all. Rabia selalu makan dekat restaurant the syrup vs soda. Rabia selfie lah dengan logo the syrup soda .

Lepas tu Rabia siap cuci gambar lagi Dan tag Instagram,the syrup vs soda.

Lepas tu dia tawar suruh jadi duta svs. Siap nak record video .


Sorry ya Rabia tak berminat lagi nak jadi duta.Apa-apapun terima kasih sebab invite .

Jom pakat pergi makan di restaurant the syrup vs soda.
Nanti kita selfie dengan owner the syrup vs soda. Kalau dapat jumpa lah dengan owner the syrup vs soda.

Hehehe. Dia siap terharu tu . Setakat ni tak minat nak jadi duta. Nak sibukkan diri dengan belajar dulu . Heheh.

Apa-apapun terima kasih ya .



Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. wow tahniah

    apa pun semoga berjaya dalam apa jua impian...

    BalasPadam
  2. Hehehhee... siap cuci gambar lagi patutlah owner tu terharu

    BalasPadam
  3. dekat mana restoran nya tu hehe

    BalasPadam
  4. wah...
    tahniah atas invitation tu.
    tak trima. tapi still rasa bertuah, kan :)
    alhamdulillah.

    BalasPadam