Khamis, 18 Julai 2019

Face app

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Salam jumaat.Semoga kita semua dimurahkan rezeki.

Aplikasi ini sudah tular ke media sosial . Termasuk aku juga yang guna aplikasi face app ni. Tak sabar nak jadi tua lah tu.


Zaman muda 


Zaman tua

Tua-tua pun lawa. Hahaha. Nenek belum berkahwin Dan bercucu lagi ni.

Kalau tua nanti,memang macam ni ke muka aku? Tua -tua pun masih Vogue.

Aku pun dah terjebak dah main dengan aplikasi ni. Best apa main ni.

Mana tahu kan,tua-tua nanti memang macam ni lah muka aku.

Tua-tua pun masih cantik,nenek bergaya. 

7 ulasan:

  1. Ramai yang cuba app ni kan hehe

    BalasPadam
  2. tua pun muda lagi rabia. hehe

    BalasPadam
  3. Hampir semua terjebak dengan apps ni.. Hehe.. Comel juga Rabia di waktu tua..

    BalasPadam
  4. penuh IG sy dengan gambar2 tua hahaha

    BalasPadam
  5. aida x join pun faceApps ni, rabia.
    tapi asben yg tolong buat kan :) ha ha ha ha...
    tapi kami tak upload ke fb timeline.
    kelakar, kan :)
    muka aida iras muka makcik asben pulak tu ha ha ha ha...

    BalasPadam