Khamis, 25 Julai 2019

Ikan bakar pantai timur

Assalamualaikum semua. Selamat petang. Hari ini Rabia dan umi ayah makan di kedai ikan bakar pantai timur.

Rabia makan Nasi Goreng Paprik - Rm 6.00
Jus Tembikai - Rm 3.50 gelas biasa




Nasi Goreng Paprik 


Jus Tembikai


Sotong bakar

NO.902-E
PANTAI BATU BURUK
20400 KUALA TERENGGANU DARUL IMAN

Jom pakat makan di sini. Rabia macam biasalah makan Nasi Goreng. Tapi kali ni Rabia makan Nasi Goreng Paprik .

Sedappp sangat. My favourite restaurant lah ni. Hehe. Tak pernah puas makan dekat sini . Pelbagai menu makanan ada dekat sini. Sotong celup tepung,sotong bakar,ikan bakar.

Sedappp tak terkata..Meh lah pakat pergi makan di sini. Blogger terengganu jom gathering makan-makan kat sini.

Dijamin sedap dan ingin menambah nasi lagi.Hehehe.

10 ulasan:

  1. Terengganu terkenal dengan seafood fresh dengan harga murah..
    Nampak sedap semua makanan tu Rabiah..

    BalasPadam
  2. Menarik betul tengok sotong bakar tu.

    BalasPadam
  3. dapnya rabia sotong bakar tu x tahan godaan

    BalasPadam
  4. aduh lapar tengok sotong bakar!

    BalasPadam
  5. perghhh sotong bakar tuuuu! rasa nak 'curi' je hahahahha

    BalasPadam
  6. jaga makan tu. Bimbang nanti gemuk je.

    BalasPadam
  7. alamak nmpk sedap je sotong bakar tuuuu

    BalasPadam