Ahad, 21 Julai 2019

Selfie guna kamera huawei


Hai u all ❤



Assalamualaikum semua

Selamat petang u all. Hari ini Rabia pergi jalan-jalan dengan umi ayah. Phone ayah ni buat hal lah pula.

Lepas tu ayah beli phone baru. Ni lah hasil gambar nya.
Kamera ni memang cantik. Hehe. Lawa sangat Rabia ni. Nampak gebu je. Memang tak edit pun gambar ni.

Kamera tu memang cantik dah. Kalau tengok gambar ni ada orang nak masuk meminang tak ? Hehe. Gurau je lah .

Skin Rabia pun gebu semacam je. Lepas ni nak selfie banyak- banyak lah. Buat kenangan.

Apasal pipi Rabia macam pipi pau je. Rasa macam gemuk je.

Mesti berat badan dah naik ni. Tu lah makan ikut nafsu sangat.

Nak Rabia up gambar Rabia lagi ke? Gambar selfie hehe.
Rabia kan kuat selfie. Nanti Rabia upload gambar lain pula ye.




Design phone yang terbaru ni. Jom cepat beli sekarang.Rabia pulak rasa nak beli juga phone ni.

Habislah phone ayah rabia ni nanti,mesti penuh gambar dalam gallery phone ayah nanti. 

Nak buat macam mana anak dara ni sorang kuat berselfie.Lepas tu cuci gambar.Haa..kalau cuci gambar ni memang cantiklah gambar nya sebab guna phone huawei nova 3i ni kan.

Jom cepat beli sekarang.Sementara stok masih ada.

6 ulasan:

  1. Cantik kamera huawei ni. Terasa nk beli satu..

    BalasPadam
  2. Wah ayah beli tapi Rabia yang guna. baiknya ayah

    BalasPadam
  3. Nampak macam best je phone ni Rabia. Nova 3I harga pun mesti berpatutan kan

    BalasPadam
  4. phone ni memang cantik.
    ramai frens aida guna.
    huawei always trending and bagus dari segi kualiti gambar.

    BalasPadam
  5. memang nampak lawa tak payah edit

    BalasPadam