Ahad, 18 Ogos 2019

Dapat hadiah from Shikin razali

Assalamualaikum semua. Rabia tengah tidur tadi. Lepas tu my mum masuk bilik. Dia kata ada hadiah sampai . Memang syak dah ni mesti hadiah daripada kak Shikin Razali ni.

Comelnya hadiah dia bagi ni. Siap gantung frame cat ni dalam bilik tau. And siap bagi minyak wangi lagi.

Rabia top pengomen blog kak Shikin Razali. Meh lah pakat singgah blog beliau . https://www.shikinrazali.com


Terima kasih kak Shikin. Dah 2 kali dapat hadiah daripada beliau. 2 kali jugak jadi top pengomen blog dia. Rabia doakan semoga akak selalu dimurahkan rezeki ya.

Lawa nya cat frame tu. Siap gantung dah dalam bilik ni. Kalau rinduu dekat akak. Bolehlah tengok gambar yang akak bagi tu. Hadiah daripada akak Shikin.

Lama dah tak blogwalking blog ni. Ni ada masa free ni bolehlah jenguk blog u all. Hehe. Tengah cuti sem ni.

Alhamdulillah dah banyak dapat hadiah daripada blogger. Tu lah best jadi blogger. Bukan setakat menulis blog je. Tapi dapat hadiah u all.

Alhamdulillah rezeki Rabia dapat hadiah lagi. Lepas ni hadiah apa lah pula ya?

15 ulasan:

  1. Hai. Comelnya frame kucing tu hehe 😁

    BalasPadam
  2. Tahniah Rabia.. comel betul frame living tu

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah dah selamat sampai.. =) terima kasih Rabia..

    BalasPadam
  4. Tahniah Rabia.. selalu dapat hadiah.. semoga dimurahkan rezeki selalu ^^

    BalasPadam
  5. Wah seronok dpt hadiah...cikguzim follow sini

    BalasPadam
  6. Tahniah Rabia. Comel hadiah tu.

    BalasPadam
  7. tahniah!
    bulan Julai, aida dpt 2 hadiah = top komen.
    bila ada masa, memang boleh komen byk kan.
    bila ada hal, hmmmmmm tenggelam la kita dari dunia blogger.

    BalasPadam
  8. Tahniah.. New follower here 🙋

    BalasPadam
  9. tahniah rabia... sis pun dpt gak.. baru terima

    BalasPadam