Jumaat, 23 Ogos 2019

Hangout with friend

Assalamualaikum semua. Petang tadi Rabia pergi makan kfc dengan kawan sekelas semasa form 1 sekolah menengah. Alhamdulillah sampai sekarang kitaorang masih berkawan.


Lepas tu Rabia bagi hadiah dekat dia. Heheh. Ada sekali tu kitaorang hangout dan selfie lah kan. Rabia ni kan suka cuci gambar selfie. And then bagi hadiah dekat kawan Rabia ni. Tadi Rabia belanja makan juga dekat kawan ni.

Thank you iffa ajak Rabia keluar makan kfc . Paling terharu dia update status WhatsApp hadiah Rabia bagi dekat dia. Sama-sama iffa.




Aamiin terima kasih sudi ajak keluar makan . Sukalah bercerita pasal zaman sekolah dulu.

Bestlah dapat jumpa kawan lama. Dapat mengeratkan silaturahim dengan kawan kan.

Nanti gambar dekat kfc tadi tu. Rabia cuci ya. And bagi dekat awak. Hehe. Hadiah daripada saya. Saya ikhlas nak bagi gambar selfie kita ni .

Cantiklah Rabia hari ini. Berseri-seri je. Saya yang pakai tudung hijau tu ya.

Sebab semalam pakai serum loreal. Sebab tu nampak lain sikit muka Rabia. Goodnight sweet dreams. 

10 ulasan:

  1. syokkan kalau dapat keluar dengan kawan kawan sekolah dulu :)

    BalasPadam
  2. wahhh lama tu berkawan... hrp persahabatan ke ke jannah ya

    BalasPadam
  3. makin berseri rabia sekarang..:)

    BalasPadam
  4. seronook kalau dapat lepak lepak dgn kawan kawan nih. sehari tak cukup nak bersembang

    BalasPadam
  5. Seronoknbila.kawan berpanjangan Dan kekal sebwgini

    BalasPadam
  6. memang best la hangout dgn kawan lama.
    sure byk korang borak ekk :)
    throwback lagi. sure gelak sama2 kenang perkara lama.

    BalasPadam
  7. semoga persahabatannya baik2 saja :)

    BalasPadam
  8. cuties. akak singgah tlg klik ads skli

    BalasPadam
  9. semoga persabahabatan Rabia berkekalan ^^

    BalasPadam