Sabtu, 3 Ogos 2019

Hadiah giveaway dah sampai

Assalamualaikum semua.

Alhamdulillah hadiah giveaway dah sampai. Rabia pakai subang selalu tau. My mum pun pakai jugak.


Subang cantik dah sampai 

Rabia pakai yang bentuk love tu. Doakan semoga Rabia menang hadiah lain pulak ya. Hehe. Doakan juga semoga dapat jodoh dengan orang yang baik-baik. 

Rabia sekarang join giveaway dekat Instagram je. Kalau dekat Facebook tak banyak dah contest. Lagipun Rabia dah left dari group contest dekat Facebook. 

Boleh zoom gambar subang tu ya. Lawa lah subang Rabia pakai ni. Sesuai pulak pakai subang bentuk love ni dengan rambut ku panjang . 

Kalau nak lihat gambar subang Rabia pakai dengan jelas,Ada gambar yang sebelum ni Rabia update dekat blog tu. Yang tu lah subang Rabia menang. 

Doakan semoga Rabia dapat menang pelbagai hadiah lagi ya. Best tau join contest ni. Dapat hadiah free je. Bukan senang nak dapat. 

Kawan Rabia join contest banyak dah,tapi dia kata tak pernah menang pun. Belum ada rezeki awak lagi lah tu nak menang . 

Lawa nya subang ni. I love this accessories. Rasa macam bergaya lah pakai subang lawa ni. 

Lepas ni kalau ada contest dekat Facebook ke, tag lah nama Rabia ya. Cuti sem nanti Rabia join ok?

10 ulasan: