Selasa, 13 Ogos 2019

Grand Darul Makmur Hotel Kuantan Dan Berjaya MegaMall

Assalamualaikum semua. Hari ini Rabia dan sekeluarga pergi bercuti di kuantan . Bercuti sambil melawat jiran lama dekat Kuantan.

Rabia nak share gambar hotel ni. Nampak mewah hotel ni. Check in hotel pada pukul 3.00 petang hari selasa 13 ogos.





























Nasi Goreng Kampung - Makan petang 

















Beli rantai - Beli 1 percuma 1


Aku beli subang dekat Kuantan City Mall kedai CHAMELON 


Aku beli beg untuk wedding kawan aku nanti di kuantan city mall kedai yubiso



Ni last gambar untuk hari ini. Hehe. Kita breakfast dekat cafe hotel. Rabia bagi 100 bintang lah dekat hotel ni. 

Hotel ni memang best. Makanan nya pun best. Pekerja hotel ni pun mesra je .

Tak puas lagi tidur dekat hotel ni. Memang best lah tidur dekat hotel ni . 

No telefon ada dekat gambar tu . Hehe. Ni check out dah. Check out pada hari khamis 15 ogos 2019 pada pukul 8.32 AM. 

Kali ni memang happy sangat-sangat. Lepas ni nak repeat pergi ke kuantan lagi. Bolehlah shopping. Rabia shopping beg juga untuk hadiah wedding kahwin kawan rabia nanti.

17 ulasan:

  1. Nampak kemas dan simple hotel ni.. Nanti kalau Kak LeYa g Kuantan, boleh lah menginap di sini. Tapi xde no contact ker Rabia?

    BalasPadam
  2. Cantik hotel Grand Darul Makmur tempat Rabia bercuti, nampak mewah & harga yang ditawarkan juga berpatutan..

    BalasPadam
  3. Swimming pool nya nampak paling mengujakan untuk budak-budak. In sya Allah boleh pertimbangkan hotel ni nanti bila berjalan ke Kuantan nanti.

    BalasPadam
  4. Cantil bilik hotel tu Rabia.

    BalasPadam
  5. Cantik hotel ni. Mewahhh.
    Pastu lokasi dia pun tgh2 bndr kan. Masa akk pergi kuantan sllu lalu kwsan hotel ni. Kt luar pun nmpk cantik dahh

    BalasPadam
  6. Cantik swimming poool tu tengok dari atas

    BalasPadam
  7. selalu jugak checked in sini, yg best sebelah je dgn mega mall, tapi tula sekarang megamall pon dah x berapa nak hidup

    BalasPadam
  8. tak pernah jejak lagi ke hotel ni nanti boleh singgah

    BalasPadam
  9. suka tengok pool dia.. kite suka gak hotel2 pool best2 ni..

    BalasPadam
  10. Wow! Affordable betul hotel ni. Selalu tu kalau ada errand dekat Kuantan, mesti duduk Swiss Garden je, now dah ada option lain dah thanks to this post. Tengok interior semua nampak selesa, makanan pun nampak best.

    BalasPadam
  11. Kqlaulah mama baca entry Ni sebelum mama ke kuantan aritu

    BalasPadam
  12. macam tak percaya je blk hotel secantik ni ada kt pahang!

    BalasPadam
  13. wow. bilik nyer besar. carpet.
    ni memang memenuhi kriteria aida tau, rabia.
    tq for sharing.
    aida dah screenshot dah.
    senang nak refer bebila nanti.

    BalasPadam