Selasa, 27 Ogos 2019

Shopping di shopee

Assalamualaikum semua. Korang dah beli apa-apa barang di shopee? Jom shopping sekarang. Buat kaki shopping di Malaysia,sekarang shopee sedang mengadakan 9.9 Super Shopping Day.

Jangan ketinggalan tau shopping apa sahaja yang korang suka sehingga 9 September ni.

Dengan pembelian serendah rm 9,korang dapat menikmati penghantaran percuma setiap hari. Ada lagi tau korang dapat free shipping voucher setiap hari pada jam 9 pagi & 9 malam .

Jom dowload aplikasi @shopee_MY dan shopping sakan


First,Rabia beli majalah hi meow . Sebab excited nak lihat kawan blogger saya ni masuk majalah. Hehe. Tahniah kak zaza iman.

Lepas tu Rabia shopping vacuum negative pressure type acne pore cleaning instrument.

Alaa.. nak cantikkan muka ni . Hehe muka Rabia ni ada bintik kecik tu. Macam pori tersumbat. Blackhead pun ada .


Vacuum negative pressure type acne pore cleaning instrument 

Jomm shopping sekarang. Thank you kak zaza . Hehe. Kalau tak kerana nak shopping majalah hai meow tu kan.Rabia tak akan pandai nak shopping dengan shopee ni. Baru 2 barang beli ni. Lepas ni nak shopping apa lagi ya.

Korang boleh share barang apa yang korang shopping di shopee tu? 

Sebab Rabia tak tahu dah nak shopping apa ni. Jom shopping sakan . Hehe. Best pulak shopping dekat shopee ni. 


12 ulasan:

  1. Hehehe... Terjebak juga dalam shopping online ye. Kadang memang memudahkan kita sebab tsk perlu nak keluar rumah kan. Tapi membahayakan duit kita jugak. Sebab tengok cantik, nak beli..😁😁

    BalasPadam
  2. Nice sharing 👍 👍 👍

    BalasPadam
  3. Wahh.. Nice product tu Rabia.
    Best kan sesekali shopping online

    BalasPadam
  4. sejak semenjak ni saya pun banyak betul dah barang beli kat shopee hahaha

    BalasPadam
  5. eeee bestnyeeee. hi rabia. akak singgah smbil klik ads rabia mmuah

    BalasPadam
  6. Seronoknya rabia shopping. Akak dapat gaji habis bayar komitmjen dulu. ada duit lebih baru pergi shopping

    BalasPadam
  7. first day 9.9 ni akak dah soping tau.
    byk barang akak soping.
    lom sempat share kat blog, rabia.

    BalasPadam
  8. first day 9.9 ni akak dah soping tau.
    byk barang akak soping.
    lom sempat share kat blog, rabia.

    BalasPadam
  9. Wow Salam shopping.. manalah meow tu cantik juga

    BalasPadam
  10. Akk suka shopping online.. Jimat masa utk piluh

    BalasPadam
  11. Amboi sempat rabia shopping dengan shopee. Tp mmg berbaloi kan.

    BalasPadam
  12. terjah shoppee nanti rambang mata nak pilih apa

    BalasPadam