Ahad, 16 Februari 2020

Assigment individu

Assalamualaikum semua. Hari ini kitaorang buat assigment individu. Dan hari ini kelas di lab ece. Nak tengok tak lab ece kelas rabia?


Haiii saya ada dalam bilik lab ece ni. Cantik tak lab ece ni? Heheh.


Lepas siap buat puppet ataupun dikenali sebagai boneka tu. Kena buat report pulak.

Nak tengok boneka rabia buat tak? Entah la cantik ke tidak.


Jangan la suka. Rabia tahu lah tak cantik boneka rabia buat ni. Mesti kanak - kanak lihat boneka rabia buat ni mesti diorang suka kan? Heheh. Okey lah lets go make boneka ice stick ni.


Letih dah buat ni. Hmmm. Comel tak rabia buat ni?


Dah siap. Cukup dah buat ni. Ke nak buat lagi ya? Nakk balikkkkk. Nak rehat pulak. Berapa hari dah tidur lewat. Nasib la semalam tidur awal. Otak pun letih dah ni.

Yeayy thank you madam. Dah boleh balik dah. Yahooooo. Stop sampai sini je lah ya. Okey bye!


9 ulasan: