Hadiah menang giveaway dah sampai

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah hadiah menang giveaway dah sampai. Dia ada tanya boleh tak awak pilih hadiah mana yang awak nak dan hantar gambar hadiah yang awak pilih tu. Wahh best kan kita boleh pilih hadiah mana yang kita nak. Alhamdulillah rezeki makin melimpah ruah kepada Rabia.



Banyak rules jugak nak pakai gelang ni. Kena buang gelang ni before sleep, buang gelang ni before shower and tidak boleh terkena perfume. Okey basic rule macam tu rabia dah terbiasa dah.

My dad kata ingat kan tak join dah. Hehhe. Rabia join selepas buat assigment tu. Sebab kita pun nak relax juga kan.

Okey la rabia nak pergi rumah tokwan.


You Might Also Like

10 Comments

Nuffnang Ads