Gambar selfie 2020

Assalamualaikum semua. Apa khabar? Dah makan ke belum? Makan apa petang-petang ni? Rabia nak tepek gambar selfie guna phone Huawei Y9 ni. Hehhe.









Nak post gambar selfie dekat sini. Hehhe. Best la pakai phone ni. Gambar selfie pun cantik kan.

Gambar selfie tahun baru 2020. Nanti la rabia selfie gambar lain pulak yaa.

Nanti habis gambar la rabia cuci gambar kan 🤔 hehhehe. Sejenis kuat selfie. Hah itu gambar rabia tak pakai cermin mata tau. U all boleh la tengok gambar rabia tak pakai cermin mata tu.

Gambar rabia pakai tudung bawal warna kuning tu kan ada yang puji rabia manisnya awak.

Hmmm tu je lah gambar sempena tahun baru ni.

Next time rabia update gambar selfie yang lain pulak ya. Assalamualaikum 😘


Catat Ulasan

9 Ulasan