Khamis, 20 Februari 2020

Sarapan pagi

Assalamualaikum semua. Rabia nak share rabia makan apa pada pagi tadi.


Sebelum makan dekat kedai. Rabia makan biskut dulu untuk alas perut. Rabia ni kan ada penyakit gastrik. Fuhh bila makan biskut je okey lah perut ni. Tak makan ubat gastrik la tadi.


My favorite food nasi goreng. Makan dekat kedai gong kapas. Kedai makan ni tak ada banner la. Rabia nak share pun susah juga la. So rabia share nasi goreng je. Sedap nasi goreng ni.

Alhamdulillah kenyang perut. Makan pagi je rabia share ya. Makan petang tak sempat nak share. Dah habis makan baru teringat tak ingat nak snap gambar makan petang tadi.

Next entry rabia share bab makanan jugak ya. Hehe. Kalau share makanan ni laju je u all comment ya. Mesti lapar kan tengok entry makanan ni. Ok assalamualaikum.


5 ulasan:

  1. Waalaikumussalam. Nasib baik kak dah kenyang malam ni, jadi tengok gambar takda rasa apa. Hehe

    BalasPadam
  2. Nasi goreng tu kena tambah ayam goreng seketul

    BalasPadam
  3. samalah kita ada gastrik..:)

    BalasPadam
  4. Rabia dan nasi goreng berpisah tiada ye. Tp loacker tu fav kak ana juga.

    BalasPadam
  5. nasi goreng tu macam rupa home made punya

    BalasPadam