Isnin, 17 Februari 2020

Soto gong kapas

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Hari ini rabia dan sekeluarga pergi makan soto di kedai gong kapas.


Sebelum makan soto tu. Rabia makan nugget dulu.





Rabia kalau makan soto ni. Rabia request dekat taukey tu letak 3 bergedil kentang. Hehhe. Banyak betul rabia ni makan kan.

Kuat makan betul rabia ni. Berat naik dah. 52 kg hmm. Bertabahlah ya. Nanti kurus balik. Balik rumah nanti nak minum detox lemon. My mum buat sendiri air lemon tu ya.

Sedappp lah makanan dekat sini. Jom pakat pergi ke kedai gong kapas Kuala Terengganu.

Okeylah rabia nak pergi ke University ni. Assalamualaikum.


7 ulasan:

  1. xprnh pegi lg kedai ni..
    boleh try..

    BalasPadam
  2. masa boleh makan, makan la rabia.
    sedap tu, rugi makan skit jer :) ha ha ah ha...

    BalasPadam
  3. HAha.. Nampak tajuk terus teruja macam mana rupa sotong gong. rupanya kedaiii

    BalasPadam
  4. waalaikumussalam. sebut pasal soto ni, teringat kat soto parit raja batu pahat sana. dah 4 tahun dok makan sebab belajar di uthm dulu :D

    BalasPadam