Assalamualaikum semua. Ni lama dah nak update pasal rabia shopping dengan kak Yana. Eh terlupa nak update.

Rabia beli hanger kayu dengan kak Yana sebanyak 20 pcs. Hehe. Comel tau. Nak sangkut baju ke tudung ke memang cantik la.




Thank you kak Yana  comel la hanger kayu ni. Semoga kak Yana dimurahkan rezeki. Happy betul rabia shopping ni


Thank you kak Yana . I always support you. U all jenguk jenguk la Facebook kak Yana ya. Nak makeup nikah ke makeup tunang ke. PM terus my favourite makeup artist ya. Mostly ramai yang cakap dia makeup kan pengantin memang cantik.

20 pcs rabia beli tapi snap gambar nampak sikit je? My mum yang nak jugak hanger kayu tu. Nak sangkut tudung la.

Lawaaa sangat hanger ni. Warna hanger ni pun nampak cantik je. Semoga kak dimurahkan rezeki ya.