Assalamualaikum semua. Rabia dah start cuti semester. So apa lagi rabia ikut la my parents pergi ke hospital. Lepas dah selesai  jumpa doktor tu. Kitaorang pergi makan makan. Lepas tu terus pergi beli cat rumah.


Jangan risau rabia pakai mask tau. So don't worry okey. My parents saja je nak check kesihatan tu je. Sebab tu nak jumpa doktor.


Nasi lemak kukus melaka di batu buruk Kuala Terengganu. Sedappp nasi lemak dia.


Tea o limau nipis. Setiap kali rabia pergi kedai makan rabia request nak minum tea o limau nipis panas. Tak suka minum air batu . Hehehe.. Jaga kesihatan . No ice .


Makan tengahari. Nasi beriani maiidah di Chendering Kuala Terengganu. Sedap nasi beriani nya. Kuah nya dan kerepek apa tu hah papadom ada makan. Tapi tak sempat snap gambar sebab lapar sangat. Dah lah pagi tadi rabia gastrik. Makan ubat gastrik je pagi tadi.

Itu je lah nak kongsi cerita pada hari ini. Esok pergi makan pula? Keluar pergi jalan pun hari ini sebab ada urusan penting. Esok entah lah pergi mana.