Menang contest engku Ruzainii

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah kali ni rabia menang hadiah makanan pula. Rabia selalu je support engku Ruzainii ni. Sebab baca feedback orang lain kan. Katanya sedap la bronis dia ni.

Rabia always komen dan share jualan dia dekat my Facebook.









Alhamdulillah sedap sangat. Thank you Engku bagi bronis free je dekat akak. Nanti boleh la kak order bronis engku. Sebab sedap ni. Tak cukup makan ni. Rasa nak makan lagi la. Heheh. Semoga business engku maju jaya ya.

Alhamdulillah rezeki pada bulan 3 ni. Nanti rabia menang apa pulak ya? Stay tuned guys. Jemput lah u all add Facebook dia ya. Nanti kalau u all nak makan bronis sedap - sedap kan. Pakat order lah dengan engku ni ya. Sedappp sangat. Tak puas makan lagi ni.

Engku mari cod pada hari ini. Hari sabtu - 21 March 2020. Thank again engku.


Catat Ulasan

9 Ulasan

  1. alhamdulillah tahniah , nampak sedap brownies tu kan

    BalasPadam
  2. omg dah menang tu seronok dah, dpt brownies pulakkkkk yummy

    BalasPadam
  3. Tahniah Rabia... Semoga murah rezeki awak selepas ini...

    BalasPadam
  4. Sedapnya alhaiii.. tahniah rabia

    BalasPadam
  5. Tahniah Rabia, time tengah PKP ni rasa lapar la pulak tengok brownies..

    BalasPadam
  6. comelnyaa contest ni menang bronis..
    alhamdulillah rezeki..

    BalasPadam
  7. Tahniah sebab menang. Mesti sedap kan bronis tu. Nak ushalah nanti..hehe

    BalasPadam