Assalamualaikum semua. Alhamdulillah kali ni rabia menang hadiah makanan pula. Rabia selalu je support engku Ruzainii ni. Sebab baca feedback orang lain kan. Katanya sedap la bronis dia ni.

Rabia always komen dan share jualan dia dekat my Facebook.









Alhamdulillah sedap sangat. Thank you Engku bagi bronis free je dekat akak. Nanti boleh la kak order bronis engku. Sebab sedap ni. Tak cukup makan ni. Rasa nak makan lagi la. Heheh. Semoga business engku maju jaya ya.

Alhamdulillah rezeki pada bulan 3 ni. Nanti rabia menang apa pulak ya? Stay tuned guys. Jemput lah u all add Facebook dia ya. Nanti kalau u all nak makan bronis sedap - sedap kan. Pakat order lah dengan engku ni ya. Sedappp sangat. Tak puas makan lagi ni.

Engku mari cod pada hari ini. Hari sabtu - 21 March 2020. Thank again engku.