Assalamualaikum semua. Selamat petang.Baru - baru ni Rabia saja saja je buka app shopee . Last - last sekali berkenang dekat casing phone Huawei ni. Apabila Rabia order dan bayar di 7 -eleven. 




Nanti dah sampai Rabia story dalam blog okey.  Jarang sangat Rabia shopping dengan shopee ni.  Heheh.  Pada awalnya tak pandai nak membeli dengan shopee ni. 

Tak sabar nak tunggu.  Nanti Rabia sarungkan casing baru lah.  Heheh.  Bab casing ni memang Rabia suka beli yang ada corak ni.  Tak nak casing kosong je. Macam hati ku yang sedang kosong ni. Eh apalah Rabia merepek ni.  Hahaha. 

Okeylah so stay tuned guys.  Mesti cantik casing phone Rabia sampai nanti kan.  Tak sabar nak melihatnya.