Beli casing huawei di shopee

by - September 19, 2020

 Assalamualaikum semua. Selamat petang.Baru - baru ni Rabia saja saja je buka app shopee . Last - last sekali berkenang dekat casing phone Huawei ni. Apabila Rabia order dan bayar di 7 -eleven. 




Nanti dah sampai Rabia story dalam blog okey.  Jarang sangat Rabia shopping dengan shopee ni.  Heheh.  Pada awalnya tak pandai nak membeli dengan shopee ni. 

Tak sabar nak tunggu.  Nanti Rabia sarungkan casing baru lah.  Heheh.  Bab casing ni memang Rabia suka beli yang ada corak ni.  Tak nak casing kosong je. Macam hati ku yang sedang kosong ni. Eh apalah Rabia merepek ni.  Hahaha. 

Okeylah so stay tuned guys.  Mesti cantik casing phone Rabia sampai nanti kan.  Tak sabar nak melihatnya.  

You May Also Like

7 Comments

  1. Cantik casing tu, btw akak pun beli phone casing huawi thru Shopee jugak sebab ada banyak pilihan cantik2 compare dekat kedai..

    BalasPadam
  2. wah wah ade casing abru..cntik laa

    BalasPadam
  3. tak pernah bayar guna 7E. boleh la nanti buat tutorial..

    BalasPadam
  4. cantik casing handphone tu. baru tahu boleh bayar kat 7E

    BalasPadam
  5. nampak cantik tu, warna mint mint gitew

    BalasPadam