Casing huawei beli dekat shopee dah sampai

by - September 24, 2020

 Assalamualaikum semua. Hai u all. Happy nya Rabia hari ini.  Sebab casing phone yang Rabia beli di shopee tu dah sampai. 

Rabia nak tunjuk lah ni gambar casing phone Rabia. 



Dah sampai dahhh.  Bestlah beli dengan shopee ni. Nanti nak beli pulak lah casing phone yang strawberry tu. 


Ada yang tak tahu macam mana Rabia boleh beli casing dengan shopee bayar guna 7 - eleven ? Rabia pergi bayar dekat 7 - eleven je.

Ini caranya.  Pergi dekat butiran pesanan tu.  Dekat bawah tu dah ada tulis kaedah bayaran.  Pembayaran Tunai di 7- Eleven.  Senang kan ?

Dah lah shopping tu stop sekejap.  Nanti makin hari makin banyak kan ku shopping kan.  Ni nak jimat balik ni. Nak kumpul duit simpan duit dalam tabung.  

You May Also Like

2 Comments