Top pengkomen bulan September 2020

Assalamualaikum semua. Hai u all. Salam jumaat.

Hari ini Rabia nak announced pemenang top pengkomen bulan September 2020.

Alhamdulillah nama nya sentiasa ada di dalam top pengkomen blog Rabia. Thank you selalu tinggalkan jejak komen di blog Rabia.



Rabia ada hadiah nak bagi dekat akak . Banyak kan hadiah Rabia bagi pada kak mamapipie. Heheheh.. Thank youuuu so muchhh.. Selalu support Rabia . Sayang akak...


Sempat juga Rabia edit header khas untuk akak. Hehehehe.. Nanti boleh kumpul banyak -banyak header yang Rabia dah create untuk akak.

So nanti jangan lupa komen banyak -banyak ya. Nanti Rabia bagi hadiahhh lagi. Rabia memang rajin edit header blog ni. Happy melihat blogger selalu terjah ke blog Rabia... Happy sangattt..

Stay tuned untuk next entry.. Tahniah kak mamapipie . Semoga akak dimurahkan rezeki selalu dan semoga persahabatan kita kekal hingga ke jannah.

Catat Komen

11 Ulasan

  1. Waa... tahniah buat top pengkomen

    BalasPadam
  2. Tahniah kepada top komentar. Kalau saya nak menang hadiah, saya kenalah jadi selalu mai komen kat sini, tak gitu Rabiahtul Adawiyah? :D

    BalasPadam
  3. Tqtq Rabia.. cantiknya header Tu mmg sesuai dgn mama tau.. I like it so much. Tq

    BalasPadam
  4. congrats buat semua pengomen tegar

    BalasPadam
  5. I am still in the list yayyyy

    BalasPadam
  6. jom join GA ni https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/520-giveaway-by-garaeki.html

    BalasPadam