Assalamualaikum semua.  Hai selamat petang.  Rabia baru je balik dari prasekolah tadi. Tiba - tiba nampak ada hadiah.  Rabia pun dah agak dah menang giveaway dekat Instagram lah ni.



So beautiful . Hadiah dari Little Moomoocraft.  Thank youuuu. Nanti nak letak dalam bilik tidur. Hias hias gituuu.  Tapi bauu wangii sangat.  Memang ada bau Apple pun.  Fuhhh tenang je fikiran Rabia sambil sambil update blog letak Apple and honey crisp ni di atas meja.

Nak ambik mancis.  Takut lah pulak. Bimbang terbakar bilik ku nanti.  Tapi kalau u pegang kan.  Cuba hidu bau tu. Bau nya memang wangi . Dah dia tulis dekat situ kan Apple and honeycrisp tu. Okeylah nak rehat sekejap.