Beli lipice di watsons free bracelet

by - September 17, 2020

Assalamualaikum semua. Rabia pergi watsons tadi. Shopping liplce lepas tu dapat free bracelet. Pakai selalu gelang tu. 






Harga nya RM 12.04 je Lipice Mag Color . Cantik kan bracelet tu . Pergi watsons tadi bayar guna e- wallet je.

So jom pergi watsons sekarang.  Pergi watsons tadi beli sikit je. 

You May Also Like

13 Comments

  1. Balasan
    1. Sy tak pasti tapi kak boleh try ke mana2 watsons yg kak nak pergi nanti

      Padam
  2. cantiknya braacelet lip ice tu! Berbaloi la siapa yang guna lip ice

    BalasPadam
  3. untungnya rabia..bayar satu dapat dua brg..terbaik!
    lama dah x masuk watson..

    BalasPadam
  4. my favourite lip ice... dr zmn sek suka lip ice tu...

    BalasPadam
  5. ee comel gelang tuu 😍 untungnya kak Rabia dapat gelang cantik . rasanya, tak semua kedai watson kot yang ada tu free gelang. kat tmpt saya mcm tiada

    BalasPadam
  6. Stok Lip Ice ada lagi ni kat rumah, tak bolehla nak dapat bracelet free..

    BalasPadam
  7. Zaman sekolah dulu suka beli lipice ni.

    BalasPadam
  8. Cantik bracelet Lipice Rabiah. Kebetulan lips-gloss sis pun dah habis, boleh beli lipice ni di Watsons nanti.

    BalasPadam
  9. Lama dah tak pakai lip ice ni.. untung sesiapa yg beli lip ice ni dapat bracelet cantik!!

    Btw, lama tak masuk watson walaupun keje dekat je dengan watson

    BalasPadam
  10. wah dulu beli tkde pon free pape..dhlh beli dua kali..hahaha

    BalasPadam