Praktikal minggu ke - 2

Assalamualaikum semua. Hari ini Rabia mengajar 2 subjek.  2 kelas Rabia mengajar.  Heheh.  Diorang buat kerja yang Rabia bagi tu.

Rabia selfie lah sekejap.  Ada masa free. Nanti rehat pulak.




Sekarang waktu rehat. So sudah selesai mengajar pada hari ini. Nanti nak tulis daily routine,  journal dan lesson plan pulak.

Balik nanti sambung mana yang tak sempat buat tu.  Lepas tu makan,  mandi,  solat zohor dan tidur lah pulak.  Sebab semalam tidur lewat .

Guru kelas beritahu kepada Rabia tadi,  kanak - kanak ni suka dengan guru baru.  Heheh. Rabia siap bawa laptop pasang lagu kanak - kanak.  Rabia akan sedaya upaya menceriakan keadaan kanak - kanak.  Rabia cuba menarik minat mereka.  Alhamdulillah masuk minggu ke - 2 ni mereka seronok sangat.

Berat beg lah heheh. Banyak benda Rabia bawa. No problem.  Cikgu akan sedaya upaya tarik minat awak semua ni. Heheh. Kuatnya makeup Rabia.  Heheh. Kanak - kanak suka melihat guru berhias diri dan siap,  kemas. 

Catat Komen

5 Ulasan

  1. may Allah ease everything for you

    BalasPadam
  2. Cantik cikgunya, sesiapa pun suka orang yang jaga penampilan, bukan maksud kena make up tebal, asal kemas dan bersih, dah boleh menarik minat orang ;)

    BalasPadam
  3. Bagus budak-budak seronok belajar. Keep it up!

    BalasPadam