Print kertas lembaran kerja

Assalamualaikum semua. Semalam Rabia cari bahan - bahan ABM (Alatan Bantu Mengajar ) untuk subjek Bahasa Melayu pada hari ini.



Rabia mengajar 2 kelas bagi subjek Bahasa Melayu.  Kalau subjek Bahasa Melayu ni mudah sikit lah nak mengajar.  Heheh. 
Rabia still je bawa laptop . Ada masa free selepas mengajar tu Rabia pasang lah lagu ataupun video cerita sang kura - kura.  Heheh. Rabia dah dowload awal - awal dah.  Dah ada dalam laptop tu. Heheh.

Okeylah sampai di sini sahaja ceritanya. 

Catat Komen

5 Ulasan

  1. Suami pon suka print ni kt ofis. Hehe. Jdi ank sukalah main color2 kartun favourite die. Jimat

    BalasPadam
  2. Akak punya kerja pun lebih kurang camni Rabia, print soalan untuk anak kat rumah. Nanti ada jumpa website best untuk abm, share la sama..senang akak nak refer. Hihi..

    BalasPadam
  3. Seronok ada selingan tengok cerita.

    BalasPadam