KFC

by - November 15, 2020

 Assalamualaikum semua . Hai u all . Hari ini makan tengahari di kfc giant Kuala Terengganu . Hari ini jalan jalan lah shopping shopping . 


Milo ais one for me . One for my mom . Haa speaking gitu . 

Esok atau lusa sambung berpraktikal . So relax relax lah dulu hari ini . 😍 Hehe . Jalan jalan lah dulu . Hehe . 

Sedappp makan kfc ni . Hehe . ❤ Terliur tak u all ? . 

Okeylah nak pergi jalan jalan lah pulak . Nak cari barang sikit . Nak beli . 

You May Also Like

9 Comments

  1. Waalaikumussalam. Tengahari tadikkami pun lunch dgn kfc juga. Sama menu kita ya.

    BalasPadam
  2. Lama tak makan kfc dkt luar. Rindu plak rasanya.

    BalasPadam
  3. mana maunya tak terliur? hahaha

    BalasPadam
  4. jarang order menu mcm ni dah.. suka yg kfc set

    BalasPadam
  5. KFC, tak pernah tak sedap. All time favourite.

    BalasPadam
  6. sesekali memang terbit rasa tingin nak makan KFC..
    xleh selalu hehe..

    BalasPadam
  7. Alaa ninyg buat mama.nak Cari esok ni

    BalasPadam