Masak lagi

 Assalamualaikum semua.  Kelmarin Rabia masak dah . Hari ini masak pula . Ini permintaan ayah la 😍 . Hehe . Alhamdulillah suka dan happy melihat umi ayah makan . Sedap . 





Bahan bahan pun Rabia pakat letak je tu . Sayur lobak merah besar kan ? Biarlah besar ke kecik ke . Asal sedap dan my family suka makan masakkan anak nya tu . 

Mesti ada yang pelik kenapa besar sangat lobak tu . Hiris lah sikit . That is my style . ITU cara aku memasak okey 😍 . Hehe . Ermmm okey lah . 

Dan rabia letak secukup rasa jugak dalam ni. Jangan ditanya kenapa letak secukup rasa ? Sebab dah cakap itu lah style memasak Rabia . Cara ku lain . Cara saya memasak tak sama dengan orang lain . Ha gitu faham kan ? 

Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. rajinnya buat cucur... dah lama tak makan cucur.. petang nanti nak buat lah.. hehehe

    BalasPadam
  2. okay la tu.. janji sedap kat tekak kan.. :)

    BalasPadam
  3. Waa nampak simple ja . Best ne nak try la ^^

    BalasPadam
  4. Cara masak setiap orang tu lain2.. yang penting kena dengan tekak sendiri

    BalasPadam