Mewarna

 Assalamualaikum semua. Hai u all . Kelmarin rabia terasa bosan sangat . So Rabia check lah ada apa dalam almari tu . Hehe tengok tengok ada crayon . 

So Rabia ambik kertas A4 dan terus lah mewarna . 



Cantik tak ? 😍 heheh . Nanti nak beli frame gambar . Nak letak lah hasil kreativiti rabia buat ni dalam frame gambar . 

Musim PKPB rabia mewarna lah pulak . lepas tu memasak pulak . 

So u all buat apa time PKPB ni ? Jom lah buat aktiviti ni dengan anak anak . Mesti diorang happy kan . Tak lah bosan sangat . 

Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. hari2 akak mengadap anak2 je sampai tak rasa mood pkpb tu ..hahah. Rasa macam sama je hari2 biasa.

    BalasPadam
  2. Ya.. musim PKPB ni sangat bagus di isi dengan aktiviti berfaedah spt ini.. tak la nosan memanjang kan.😁

    BalasPadam
  3. cantik dah tu, tangkap gambar dengan resolusi tinggi, dan try jual di shutter stock etc..

    BalasPadam
  4. Since awal PKP dulu lagi, memang aktiviti wajib anak-anak ialah mewarna. Hehe.

    BalasPadam
  5. Ajak budak2 memang suka diorang bab mewarna ni

    BalasPadam