Thank you my mom

 Assalamualaikum semua . Kelmarin my mom singgah di kedai emas lelong maya dan belikan subang telinga untuk Rabia .


Dah lah beli earrings dapat pulak bekas nak letak subang telinga dengan beg nya . Aww 😘 thank you my mom . Love u ❤ . 

U all follow lah instagram kedai emas lelong maya ni tau . Dekat chabang tiga je Kuala Terengganu ni je kedai dia . 

Dah pakai earring ni 😍 . Cantik sangat . 

Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. bestnyaa

    nanti nak minta tolong baca entri latest saya,supaya view igtv untuk contest saya sertai.plz support ya! :D

    BalasPadam
  2. Wahh, terbaik lah hadiah mak rabia tu.. guna & simpan baik2

    BalasPadam
  3. sayang nya mak kat Rabia, ok la tu rabia,, tapi berkenan tengok ke beg tu :)

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah. Happy sangat kalau dapat hadiah dari mak kan.

    BalasPadam