Esok last praktikal di prasekolah

 Assalamualaikum semua . Hai u all . Hari ini dah siap buat lesson plan . Esok last hari praktikal di prasekolah . Hari selasa praktikal di taska pula. 

Esok cikgu bagi hadiah dekat semua my student . Tak sabar nak bagi hadiah . Nak lihat juga reaksi mereka macam mana . 

Ada salah sorang budak ni yang manja dengan Cikgu Adawiyah ni tadi record video dan snap gambar Rabia . 


Doakan Cikgu Adawiyah berjaya dapat markah yang bagus untuk praktikal ni . moga dapat markah yang terbaik . tak sabar nak habiskan belajar . 

Sedih juga nak tinggalkan kanak - kanak ni . Selama ni diaorang tak bermanja pun dengan cikgu diorang . Dengan cikgu adawiyah ni bermanja sokmo . 

Maafkan cikgu jika cikgu termarah awak . Cikgu sayang awak semua . Kadang kadang cikgu tak boleh nak fokus pada seorang kanak kanak je. Cikgu kena fokus semua anak didik cikgu . Sebab tu lah cikgu marah. Walaupun awak cakap awak nak merajuk dengan cikgu . tak nak kawan dengan cikgu. 

Cikgu sayang awak semua . Selamat tinggal anak didik ku . 

Catat Ulasan

6 Ulasan