Assalamualaikum hai semua. Lepas buat ice cream sunquick orange tu . Rabia saja lah try buat aiskrim watermelon lah pulak . Best aiskrim šŸ‰ ni . Sedappp . 


Huhu nak kena beli lagi lah yang instant batang ice cream ni . Lepas ni tak payah lah beli aiskrim di kedai tu . Buat sendiri je kan lebih jimat dan boleh rasa air tangan Rabia masak ni kan. 


4 ulasan

  1. Betul. Buat sendiri bukan hanya jimat tapi kita boleh letak berapa byk bahan dan pelbagai perasa yang kita nak šŸ˜

    BalasPadam
  2. Dekat DIY pun ada batang airkrim ni . Tapi akak malas nak buat.Nanti penuh barang dalam peti sejuk tu.

    BalasPadam