Assalamualaikum hai semua . Hari ini My mom cuti masak . Heheh Rabia dah cakap nak masak nasi goreng tomyam , nak buat ice cream sunquick orange dan ayam popcorn . Semuanya rabia masak . 





Rabia gigih cari resepi nak masak nasi goreng tomyam ni . Dan resepi buat ice cream menggunakan ice lolly mould ni . Beli dekat mydin mall je ni . 

Ayam popcorn pun habis dah hahaha . Pandai tak Rabia masak ? 



U all boleh follow my Instagram rabiahtul_adawiyah dan click hashtag #itsdonebyrabia #donemasakbyrabia 

U all masak apa? Share lah sikit . 

9 ulasan

  1. bagus anak dara sorang ni.. rajin masak.. senang
    mak dia xyah masuk dapur.. kipidap kipidap..

    BalasPadam
  2. hehe nampak sedap je aiskerim tu kiki

    BalasPadam
  3. Waalaikumussalam hehhe hari ni masak biasa-biasa saja. sebab sorg makan. kalau makan reramai lagi best dan tambah semangat nak masak macam2

    BalasPadam
  4. Rajin nya.. untung la siapa yang dapat buat bini nih..heheh

    BalasPadam
  5. Sedap nasi goreng tomyam. Lama tak makan. Suka masak guna pes lagi.

    BalasPadam