Nasi Minyak Atas Gong Kuala Terengganu

by - November 21, 2020

 Assalamualaikum semua. Hai u all . Hari ini Rabia ajak my parents makan di nasi minyak atas gong yang famous ni . Hehe. Rupanya masakan panas ada juga tau pada waktu malam . Nanti my birthday boleh lah sambut makan di sini .





Nasi Minyak Atas Gong,padang Negara Kuala Ibai Kuala Terengganu . 

Rabia ada tag facebook nasi minyak atas gong tu . Nanti u all try lah add friend dekat facebook ya . 

Nasi Kerabu ada , tapi pagi tadi tak ada lagi nasi kerabu hehee. Menu yang ada sini ialah nasi kerabu , nasi lemak dan pelbagai makanan lagi lah yang ada. 

Nanti nak celebrate makan di sini lah . Boleh lah snap harga nya . hehe . tadi nak cepat kan . nanti lewat nak ke taska . 

Dalam Instagram pun rabia ada tag location dan snap gambar masuk dalam Instagram ni. Nanti jemput tengok yaaa . 

You May Also Like

7 Comments

  1. Nasi lemak beras basmathi ke tu?

    BalasPadam
  2. Adoii.. memalam tengok menu nasi minyak... Huhuhu rindunya nasi minyak Tranu..

    BalasPadam
  3. Sedapnya nasi minyak. Dah lama tak makan nasi minyak sejak tak ada kenduri kahwin ni. huhu

    BalasPadam
  4. sedapnya..Dia punya sambal tu macam best je..

    BalasPadam
  5. ada nasi minyak atas gong pula.. tahu nasi dagang atas tol je hehe..

    BalasPadam
  6. Kalau ada rezeki nak singgah l kalau ke sana

    BalasPadam