Barang shopee dah sampai

 Assalamualaikum semua. Kuat betul shopping kan 🤣 Yang bayarnya umi dengan ayah la .


Yang ni ayah minta rabia cari ni . Guna shopee rabia je. Sebabnya ayah tak ada shopee di phone . So rabia dah add to cart dah. Hari ini sampainya.

Masalahnya kan kenapa la abang pos ni datang time waktu kitaorang solat asar 🙏🏻. Tapi lepas solat asar tu lah baru buka pintu. Yang peliknya time kitaorang nak solat tu la dia datang tekan loceng . So its okey la . 

Selesaikan yang wajib dulu. Nanti nanti dia letak juga barang atas pagar tu . 

Sambil sambil shopping ni sambil sambil support peniaga peniaga ni sebenarnya . You know me right ? Kuat support para peniaga. 

Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. hehehhe ni dulu2 arwah abah kak ret pun suka beli :D

    BalasPadam
  2. Ayah rabia nak buat apa tuu beli barang ni hehehe

    BalasPadam
  3. Kanta tu nak dibuat ape? Teringat dulu-dulu, cuba hidupkan api dengan letakkan kanta dekat kertas dan halakan ke cahaya matahari.. Hehe

    BalasPadam
  4. Bagus sis. Smbil beli niat tolong n support btw done follow #471

    BalasPadam
  5. buat apa tu kak dengan barang tu? hehe

    BalasPadam
  6. masa sekolah rendah dulu saya beli kanta pembesar kat kedai buku, sampai sekarang itulah satu-satunya kanta yg ada dalam rumah ni xD

    BalasPadam
  7. Dulu akak ada satu kanta pembesar macam ni, siap ada lampu. Kawan bagi as souvenir :)

    BalasPadam