GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Group belajar buat blog dengan rabia pada hari ini

 Assalamualaikum semua. Rabia start kelas lewat . Sebab tak berapa sihat. Demam agaknya. Dah makan ubat demam. Lepas tu tidur sebentar . Terkejut dari tidur , Rabia start kelas lah selalu . Rabia dah janji nak mengajar pada hari ini. Rabia tunaikan janji rabia. 




Thank you mami take care pasal rabiaa ❤. 









Feedback dari cikgu ayunie 




Bagus juga idea mami ni. Terima kasih bagi pandangan . 

❤❤❤ Nanti rabia try buat telegram yaa. 

You Might Also Like

12 Comments

  1. Wahh bestnyaa. menarikknya.. Chaiyok2 cikgu rabia. Betul tu selalu buat group ditelegram lebih praktikal jika whatsapp bila masuk ahli baru, ahli baru tak dpt info yg terdahulu

    BalasPadam
  2. all the best rabia dah jadi cikgu blog :)

    BalasPadam
  3. wah..congrats!! moga terus success!!!

    BalasPadam
  4. Bagus Rabia.. Keep it up..
    Buat kat telegram biasanya memudahkan untuk peserta baru. Bila join memang boleh tengok apa yang belajar sebelum ni..

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah..dapat membantu mereka yang nak belajar buat blog. Tahniah.

    BalasPadam
  6. Terbaik lah, ramai juga ya sebenarnya sukakan blog ini hihhihi

    BalasPadam
  7. wah tahniah kerana boleh jadi Cikgu buat blog.

    saya tak reti nak ajar orang dalam bidang ini.

    bukan tak nak kongsi ilmu tapi memang agak lemah sikit dalam bab ini kot

    BalasPadam
  8. Betul tu rabia.. telegram byk lg boleh add participant nnt.. moga makin bertambah anak muridnya

    BalasPadam
  9. Tahniah. Teruskan usaha murni ini.

    BalasPadam
  10. terbaik berkongsi ilmu
    semoga rezeki semakin melimpah ruah

    BalasPadam
  11. bagus2, rajin rabia tak lokek ilmu, online class byk org buat dlm telegram, lagi senang sbb boleh add org ramai2..

    BalasPadam
  12. Terbaiklah Rabia. Kak As pun tak pandai sangat bab2 blog ni. Nad buat Adsense pun tak reti...

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog