GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Besar dah beauti

 Assalamualaikum semua. Lama tak update pasal beauti betina ni . 

Dah besar diaa. Tempat sangkar baru tu dia tak berapa lena tidur . Sebab dari kecil lagi dia suka tidur dalam sangkar burung siap kaki keatas lagi. Macam kayangan orang layan kau beauti.


Masa kecil 


Beauti terkini (Sekarang) 

Comel kan dia . Nanti rabia nak beli fish toys untuk dia . Dah add cart dah dekat shopee. 

Nak lihat tempat dia membuang air dan berak ? 

Kitoarang tak beli bekas pasir. Sebab dia diajar kencing di luar halaman belakang rumah. Dekat pokok pokok tu lah dia kencing berak nya. 


Inilah tempat dia membuangg 

Nak lihat tempat tidur dia ?


Inilah diaaa . Sibukkk je dia . Rabia tengah snappp gambar sangkar dia. Dia ikut rabia sekali pergi ke tempat tidur diaa tu. 

Nanti ada fish toys untuk beauti sayang ❤ 

You Might Also Like

6 Comments

  1. Alololo ... Comelnya dia! Umur-umur begini tengah aktif main ni 😊 Mesti lincah tak reti duduk diam...

    BalasPadam
  2. Besar macam ni best buat main dan memang tak boleh duk diam la. comelnya..

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog