GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

HADIAH FROM KAK SHIDA RADZUAN

 Assalamualaikum semua. Lepas siap memasak tadi .Rabia rehat sekejap . Ayah pergi buang sampah . Lepas ayah balik dari buang sampah balik ke rumah hulurkan surat dekat umi. Rabia terkejut ada nama rabia . 

Tengok tengok kak shida radzuan lah bagi hadiah top komentar bulan julai tu . 


Dapat notes daripda kak shida 💓❤ Siap letak dalam frame lagii tauu kakkk . Rabia appreciate kakak 💓. 



Anddd dapat extender mask and mask muka yang sangat comel ❤ Terima kasih kak shida radzuan . Semoga dipanjangkan umur kak dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik untuk kakak 💓 

Thank you so much selalu bagi hadiah dekat rabia . 2 kali dah dapat hadiah daripada kak shida ni. 

You Might Also Like

10 Comments

  1. comelnya mask. tahniah rabia :)

    BalasPadam
  2. Tahniah Rabia. :) memang kaki kuat komen ni...

    BalasPadam
  3. Shida ni memang rajin hantar brg kat rakan blogger. Masa raya baru ni ... dia la satu2nya yang bagi kad raya kat saya. Dok taiping ... tapi lambat gak sampai ke Pb ni .. huhu.

    BalasPadam
  4. Cantiknya mask tu. Berkenan tgk.

    BalasPadam
  5. Congrats rabia, lawa mask extender!

    BalasPadam
  6. Wah, tahniah Rabia. Murah rezeki Rabia...

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog