GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

Keistimewaan sustained release Vita c plus

 Assalamualaikum semua 💚 Jemputlah baca blog rabia dan komen banyak banyakkk untuk menang header blog design daripada jari jemari rabia sendiri tau . Nak beli hadiah tak ada bajet lagi. Sebab rabia tak bekerja lagi. 

 Jom baca apa keistimewaan vita c plus ni . 

Yang rabia sentiasa consume ni. Feedback dari rabia seikhlas dari hati my mom perasan mulut rabia tidak berbau dah .Sejak consume vita c plus ni . Sebabnya sebelum ni mulut rabia berbau la . Sebab rabia ada masalah resdung. 

Takk bestlah berbau kan. Muka cantik mulut berbau . Walaupun dah gosok gigi banyak kali kan. 

Keistimewaan sustained release Vita c plus

💓 Mengurangkan risiko diserang selsema, batuk dan demam

🥰 Membantu menguatkan gusi

❤ Membantu mengurangkan kedutan

💚 Membantu mengurangkan rasa mual sewaktu hamil

🌺  Membantu meningkatkan imun tubuh

😊 Membantu mengurangkan jerawat dan sunburn

😍 Membantu menyembuhkan luka

💓 Mengurangkan masalah resdung

💙 Membantu menguatkan tulang dan gigi


You Might Also Like

5 Comments

  1. Favourite jugak vitamin C ni! :)

    BalasPadam
  2. Senang nak consume Vit C ready berkapsul macam ni. Bagus ada perubahan yang baik

    BalasPadam
  3. Nampak ramai jgk yg review ckp vitamin c shaklee bagus

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog