GROUP BELAJAR BUAT BLOG DENGAN RABIA

CLEAN MY ROOM ❤

 Assalamualaikum semua. Alhamdulillah rabia dah sihat dahh. Makan mee rebus umi masakk . Alhamdulilah. Rasanya kesan vaksin hari tu kot ataupun sebab kelmarin rabia kemas bilik . Banyak debu . Menyapu bilik tidur tu . Kemass punya kemas barang barang bersepah tu . 

Ni lah rabia nak tunjuk hasilnya kemas ke tidak rabia mengemas bilik ni 🤣. Tak lama pulak bersepah balik. Tak la barang di dalam bilik tidur banyak sangat. Hasil hadiah giveaway pun ada. 

Rabia ada upload dalam YouTube . Jemput komen tau 😘 Please support me guys . 





Bunga pink hadiah giveaway join di Facebook 

Bouqet flowers ada notes "Happy Birthday Rabia" tu . Kawan sekolah menengah (Kawan sekelas masa form 5 bagi dekat rabia sempena birthday rabia tahun lepas ❤. Thank you Liza bagi bunga dekat aku. Moga murah rezeki mu.

Sebelah bouqet flowers tu nampak ada susunan album kan . Depan sekali cutebook . 

Sebelah album , ada goodies dari pengantin bagi kepada umi. Umi ayah pergi kenduri kahwin di hotel .

Nampak takkk tabung berwarna hijau tu. Itu adalah tabung duit syiling dibeli dekat mydin mall . Umi ajar suruh berjimat cermat 😊. Rabia berjimat juga .Tapi ada hari memboros sebab nak support bisnes orang punya pasal la 🤣. 

Sebelah tabung duit syiling tu , rabia dapat hadiah hasil join giveaway di Instagram . Dapat Lampu tidur lah pula . Cute sangat. Kadang kadang pasang jugak lampu tu . HASIL JOIN GIVEAWAY DI INSTAGRAM

Sebelah lampu comel tu . Rabia dapat hadiah giveaway Lamp Moon hasil GIVEAWAY DI INSTAGRAM 

Itu jelah nakk sharenyaa. Separuh lagi tak sempat kemas . Iaitu meja solek ku . Ada plan nak cat color Putih meja solek tu . Meja antik tu umi kata. 

Jangan lah nak beli baru meja solek. Jangan terpengaruh dengan shopee rabia 😊. Beli yang diperlukan sahaja . 

You Might Also Like

12 Comments

  1. Eh mampu itu iras lampu bola raga macam Fiza beri pada akak.
    Hehe kemas.

    BalasPadam
  2. Rajin rabia join giveaway kt ig ye.. Semoga berjaya tau!! Bole collect byk lg hadiah giveawsy hehhe

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah dah sihat, kemas bilik, cantik dengan hiasan pemberian jadikan kenangan..

    BalasPadam
  4. nampak cantik disusun macam tu
    nice

    BalasPadam
  5. insya-Allah akan terus bertambah tu..

    BalasPadam
  6. Tersusun rapi, tenang mata memandang.. Banyak Rabia dapat hasil menang giveaway. Rezeki. :)

    BalasPadam
  7. samalah timm pun klau kemas bilik, esok tu mesti selsema & demam, alah dgn habuk agaknya..adoi..

    BalasPadam
  8. semoga rabia sihat sokmo la. jaga kesihatan pd musim pkp ni.

    BalasPadam
  9. Lampu menang GA tu comel 😊

    BalasPadam
  10. Bilik kemas cantik-cantik, idea menulis pun banyak... Kak As pun suka simpan elok2 barang2 koleksi dan hadiah2...

    BalasPadam

Kisah Si Dairy review my blog