Beauti 😘

 Assalamualaikum semua. Ada ni tengah layan beauti bermain ni . 

Thank you followers Instagram for follow instagram beauti ❤😘🙏🏻🥰😍.



Ini mainan dia. Fish toys , kotak , Batang apa entah tu warna hijau tu . Dia suka main sangatt .


Dia ni manjaaa . Kalau rabia tinggal dia seekor didapur kan. Mulalah panggil . Dia mengeow lah. Rabia as a sister beauti pergilah tengok dia.

Dia pandai posing tau . Suka benor tengok kamera tu . Rabia try letak gambar dia dalam group kucing. Ramai betul peminat diaaa . Like dekat cecah 100 lebih jugakk . Komen pun banyakkk . Ramai betul sayangkan beauti. 

Nak cuci gambar dia jugak ni. Sebab banyak gambar dia je dalam pendrive 😘. Nak letak la gambar dia dalam frame gambar tu . 

Ramai betul sukakan beauti ni . Dia jilat jari rabia tau . Orang kata jika dia jilat jari kita tu tandanya dia sayang kan ? 


Catat Ulasan

5 Ulasan