Search This Blog

Isnin, 19 Februari 2018

Buku Cerita & Cinta Irine Nadia

Assalamualaikum..Selamat petang .. Alhamdulillah buku yang rabia order dengan sorokkitab dah pun sampai.

Buku apa yang special sangat tu? Semestinya buku Cerita & Cinta Irine Nadia.

Tengok tajuk buku ni pun dah best..



Tak sabar nak baca.Ya rabia memang adore sangat kak irine nadia ni.Dahlah cantik,bijak,berdikari.Dan rabia selalu je baca blog kak irine nadia ni..

Best kan jalan cerita buku ni..Walaupun rabia belum baca lagi.Tapi rabia dah tahu mesti best buku ni..

Rabia selalu je follow instagram akak irine ni..Seorang penulis blog dan juga penulis buku yang hebat..

Seorang yang bijak,cantik,berdikari dan jugak business woman..

Rabia suka sangat tengok kak irine ni..
Nanti rabia baca ya buku ni..Cantik kan cover buku ni..Buku ni kecil je.Tapi banyak jugaklah muka surat nya..

InsyaAllah rabia nak berjaya macam kak irine nadia ni jugakkkk...Doakan rabia ya..

Tak sabar nak baca buku ni tau kak irine..Seriously rabia kagum tengok kejayaan kak irine ni..

Seorang business woman,penulis blog,penulis buku wahhh hebat betul kak irine nadia ni..

I salute u sister.. Terbaikk..Hebat..Muda-muda dah berjaya kan kak irine nadia ni..

I pun nak berjaya macam kak irine nadia jugak..

Yang penat menaip 
Rabiahtul Adawiyah 

5 ulasan:

  1. hehehe.. Nurul baca buku ni masa umur Nurul 18 tahun.. dah lama dah buku ni.. btw, jalan cerita nya memang best :D

    BalasPadam
  2. Dulu saya juga suka baca buku,novel laksamana sunan,novel-novel sejarah tanah air dan novel kebangkitan islam di dunia seperti penaklukan kontanstinople,tariq bin ziyad dan banyak lagi la. Tapi sekarang dah kurang masa nak baca buku.

    BalasPadam
  3. Wahh nanti rabia bolehlah share review novel tu. Akak pun dah lama tak beli novel baru ni

    BalasPadam
  4. Kak Irine boleh jadi idola utk gadis muda. Novel lama ni. Tapi apa pun. Enjoy reading. ☺️

    BalasPadam