Search This Blog

Rabu, 21 Februari 2018

Pageviews blog rabiahtul adawiyah

Assalamualaikum.. selamat pagi..hai korang.Korang apa khabar? Sihat ke?dah makan ke belum?

Semalam rabia baru je tengok pageviews blog rabia.

Lama sangat tak tengok pageview blog...Agak meningkat lah jugak..


Ada peningkatan dah pv blog i ni kan..
Mungkin lepas ni rabia akan up kan entry yang paling hot dan best..

InsyaAllah rabia akan bakal jadi penulis blog yang berjaya..

To my followers blog terima kasih sebab sudi singgah blog rabia..
Sudi baca blog rabia..

Terima kasih kepada pembaca blog dan blogger-blogger kerana sudi bagi tips kepada rabia.dan sudi singgah ke sini selalu..

Maybe lepas ni rabia akan buat sebaik mungkin untuk meningkatkan lagi kualiti penulisan rabia ni..

Terima kasih sangat - sangat. I will do the best.

Oklah rabia nak buat assigment ni.See u later okey.


8 ulasan:

  1. Nampak improvement dalam penulisan Rabia, dulu pendek2 sekarang dah ada perenggan. Apapun keep it up! Teruskan menulis. Semoga berjaya satu hari nanti.

    BalasPadam
  2. Waalaikumusalam
    Alhamdulillah Tahniah !
    All the best !

    BalasPadam
  3. good luck..semoga jd seorg blogger yg berjaya !

    BalasPadam