Search This Blog

Sabtu, 10 Februari 2018

Th hotel

Assalamualaikum.. Selamat pagi.. Hari jumaat rabia tidur di th hotel di gong badak.

Disebabkan rabia ada seminar inspiring parenting hari jumaat dan sabtu tu. So tidur satu hari je lah.

Breakfast pagi di sini memang best dan makanan nya sangat sedap.

Rabia breakast makan bubur nasi dengan cornflakes. Rabia minum air kosong je.

Minggu depan rabia tidur hotel kota bharu.

Rabia memang suka pergi holidays dengan umi dan ayah rabia.

Kitaorang selalu je pergi holidays.Kadang-kadang bawa juga lah nenek rabia sekali.

Paling best kan.rabia jumpa pelakon dekat th hotel tu.Arja lee.. Tak sempat nak tegur dan selfie dengan dia.

So korang yang nak tidur hotel yang paling best.Jom tidur hotel tabung haji ya.

Tak makan banyak lah pulak..Sepatutnya rabia makan banyak-banyak dekat hotel tu kan.

Next time,rabia makan banyak dekat hotel ya.

Penulis blog ; rabiahtul adawiyah abdul ghani.

6 ulasan:

  1. one of the best thing bila duk hotel is their foodddddd. hehehe

    BalasPadam
  2. hihihi suke duduk lama2 sambil chatting rs quality time sgt

    BalasPadam
  3. hotel selalunya mkn dia best2, boleh mkn puas2..

    BalasPadam
  4. waaa. cornflakes tu yg sedap tu. hehe

    BalasPadam
  5. sarapan yang sangat berkhasiat , jemput singgah ke vitaminwawa.com , sekian " terima kasih " ...

    BalasPadam