Search This Blog

Khamis, 22 Februari 2018

Koleksi handbag rabia




Hari ini rabia nak share pasal koleksi handbag rabia..Ya..memang rabia seorang kaki shopping handbag..Kalau pergi parkson tu mesti nak beli handbag.

Suka sangat beli handbag..Beli banyak-banyak lepas tu tak pakai kan..Ayah pun mula lah kata membazir je!

Oklah rabia stop dah beli handbag banyak-banyak sekarang.Yang selebihnya tu rabia kasi hadiah je dekat my friend.


Banyak kan handbag rabia..Sejenis suka kumpul beg banyak-banyak..Ok i dah tak nak beli dah handbag banyak-banyak sangat..

Melainkan handbag tu dah rosak kan.So terpaksa beli yang lain lah pulakkk kann..heheheh..

Rabia lebih suka pakai handbag warna ungu tu..Sebab senang masukkan semua alat makeup dalam tu..

Kalau sling bag hitam kecik tu..Kecik sangat tak muat nak letak banyak barang..

Warna kuning tu adalah my favourite handbag..Satu round cari handbag tu dekat parkson..Nasib jumpa jugak warna kuning pulak tu..

Memang rabia dah lama cari handbag warna kuning tu..Akhirnya dapat jugak beli..Yeah..happy sangat masa tu .

Handbag warna putih tu rabia menang contest..Syoknya dapat free..Rezeki .

Warna pink kecik bercorak tu rabia beli dalam instagram..Jenama furla tu..

Warna pink hujung sana tu..yang tu my mum beli dengan my aunty..Last-last my grandmother nak pakai.Lepas tu tak nak pulak.I pakai lah pulak..I pakai pun last raya tahun lepas..

Rabia teringin nak pakai jelly bean bag kan..Lawa sangat..Aduhhh..melayang lah duit kali ni.

Tapi dah pasang niat dah tak nak beli bag dah...Semoga niat rabia ni dimakbulkan.

Kalau rabia beli handbag baru pulak nanti..Beg banyak-banyak ni nak campak mana pulak? 

So lebih baik berjimat cermat lah kali ni..Aduhhhai..Sejenis suka beli handbag banyak-banyak lepas tu tak pakai? Kan membazir namanya tu..

Kalau korang ada berapa handbag? Rabia tak adalah beli handbag mahal-mahal sangat.Biasa-biasa je handbag rabia tu..

Yang penat menaip
Rabiahtul adawiyah abdul ghani

4 ulasan:

  1. suka yg pink corak tu rabia..comei..klo AD,mmg wajib ade 1 handbag utk office..jns yg beli setahun sekali je klo office punya..klo utk santai santai lebih suka pkai sling bag heheh

    BalasPadam
  2. i like that blue one. it looks cute

    BalasPadam
  3. Sis suka sangat handbag..
    Dulu banyak sangat koleksi tapi dah let go, hanya tinggal yang selalu guna sahaja..

    BalasPadam
  4. aida plak tak byk handbag :)
    bukan tak minat. pernah la kot ada lebih dari 3.
    konon ke sana beg ni. ke sini beg ni.
    hmmmmm tak mudah utk aida yg beranak 3 ni hu hu hu...

    BalasPadam