Sabtu, 24 Februari 2018

Ramai yang tanya rahsia kecantikan rabia

Assalamualaikum.Hai korang..Ramai yang tanya rahsia kecantikan rabia.

Awak pakai apa cantik sangat sekarang?oklah rabia beri tips kecantikan ya.

Rabia pun terkejut jugak tengok perubahan muka rabia ni.

Rabia pakai produk nutrimetics je.Lepas tu pakai scrub fellera beauty.Makan vitamin c.

Nak lagi cantik? Hati awak.Bersihkan hati awak . Jangan ada hasad dengki dengan orang.Jaga hati.Jaga iman.

Kecantikan bukan hanya luaran sahaja.Kecantikan dalaman juga kena jaga ya.

Paling penting jangan ada sifat iri hati tau.
Nak lagi cantik? Jagalah akhlak . Jaga tingkah laku kita.

Biarlah tak cantik kulit . Asal cantikan kan akhlak.

Ada yang kata muka rabia flawless?
Hahaha..flawless apa nya.. Pakai bedak tu.Tu nampak flawless.

Kalau muka asal rabia..ada lah jerawat kecik ni naik dekat dahi.Aduhai..Kena minum air kosong ni.

Kalau nak ikut tips kecantikan rabia.Boleh follow tips tu ya.

Paling penting jangan lupa minum air kosong setiap hari.Kalau boleh 3x sehari minum tu.Jangan lupa bersenam ya.Kalau rabia memang skip lah bersenam ni.Malas sangat nak bersenam..Berat pun dah naik ni.48 kg timbang baru-baru ni.



 Blogger tercantik ;
Rabiahtul adawiyah abdul ghani

Bagikan

Jangan lewatkan

Ramai yang tanya rahsia kecantikan rabia
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

12 coment�rios

Tulis coment�rios
avatar
24 Februari 2018 7:47 PTG

nak cantik kena jaga pemakanan dan bersenam selalu. hai Rabia!

Reply
avatar
25 Februari 2018 2:23 PTG

hai rabia.betul tu setuju.kecantikan luaran tu sementara yg kekal kecantikan dalaman kita

Reply
avatar
25 Februari 2018 6:49 PTG

aa yang penting cantik dalaman.

Reply
avatar
25 Februari 2018 7:06 PTG

setuju... kecantikan dalaman yang lebih utama..

Reply
avatar
26 Februari 2018 3:13 PG

dua2 kecantikan kena jaga

Reply
avatar
26 Februari 2018 5:41 PG

Setuju! Nak cantik jangan jaga luar je. Dalaman juga kena jaga.

Reply
avatar
26 Februari 2018 4:46 PTG

Hai...
kecantikan tu dalam luar semua kena seimbang :)

Reply
avatar
26 Februari 2018 5:33 PTG

Wah flawless Rabiah, keep it up!
Paling basic minum banyak air kosong, nice sharing..

Reply
avatar
27 Februari 2018 8:28 PG

air kosong memang penting

Reply
avatar
28 Februari 2018 4:04 PTG

Betul... Banyakkan minum air suam..
Dan hati memang kena jaga.. Hindari hasad dengki

Reply
avatar
6 Mac 2018 1:38 PG

alhamdulillah...
tips yg bagus.
num air kosong tu wajib!

Reply